طراحی دکوراسیون رستوران ابرهولز

by تحریریه گروه معماری آلند
بازدید: 543

 

رستوران از سه کلبه چوبی سیاه در دامنه کوه همراه شیروانی و دیوارهای شیشه ای با منظر کوه توسط  Peter Pichler Architecture و  Pavol Mikolajcak در شهر Tyrolean Dolomites جنوبی  برای پیست اسکی oberholz  طراحی نموده اند .

 

7

 

8

مجموعه ای است دریک تپه کوچک، که ارتباط مستقیم با شیب پیست اسکی دارد.

9

 
 

با مساحتی حدود 2000 مترمربع  در جنوب تیرولی دولومیت ایتالیا، که ساختارآن به سه جلد در سمتهای مختلف روبه کوه با پنجره های بلند سه گوش تقسیم  گردیده.

 

10

بدنه اصلی ساختمان است دردامنه کوه بالاتر از سطح تنها با سقف اوج گرفته جاسازی شده است . قسمت بالای حجم ازسه شاخه سقف تشکیل گردیده که به سمت خارج به شکل منحنی  گسترش یافته است.

11

پنجره های بزرگ مقابل ناهار خوری هر دوره به ارائه دیدگاه های برای اسکی بازان ، با روکش فلزی سیاه کاج مانند و شکل تن به تن به عنوان یک مرجع به سبک کلبه کوه معمولی به این منطقه در نظر گرفته شده.

12

سه شاخه اصلی ایجاد یک همزیستی با چشم انداز رشد یک درخت افتاده روی تپه را نشان می دهد. هر یک از آنها به سمت سه کوه اطراف دید داشته ، که یکی از مهمترین شاخه های آن میباشد که در انتهای شاخه ها با قاب نماهای شیشه ای بزرگ می توان به کوه های اطراف کلبه دید داشت.

13

در یکی از منحی های ساختمان تراس رو به جنوب در لبه کوه قرار گرفته است . داخل رستوران با چوب از جنس صنوبر پوشیده است . دو بر آمدگی منحنی شکل گسترش یافته از سقف به شکل پاترتیشن بین ناهار خوری نشان داده شده است.

14

قسمت داخلی با یک ساختار چوبی پیچیده منحنی شکل قابل مشاهده است که به تدریج به سمت دیوار محو می گردد و حس صمیمیت را القاء می نماید.

15

دنده های چوبی عمودی استفاده شده در دیوار هماهنگ با صندلی ها و نیمکت های ساخته شده از جنس صنوبر همراه با چراغ های آویز ظریف که از سقف آویزان گردیده هماهنگی خواصی ایجاد کرده است.

16

کابینتهای چوبی بلند همراه با صندلی ها فضای باز را تقسیم کرده اند ، در طرف دیگر با بخاری تعبیه شده در دیوار بتنی مواجه میشویم که در طول دیوار قرار دارد و سبک کلاسیک را به بیننده نشان می دهد. 

17

آشپزخانه و فضای ذخیره مواد در قسمت انتهای ساختمان واقع گردیده . حمام و سرویس های بهداشتی با کاشی های خاکستری اندود شده است ، اتاق کارکنان و شوتینگ آشغال در طبقه زیر زمین در نظر گرفته شده اند.

منبع :https://www.dezeen.com

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0

نظرات

  • هیچ نظری یافت نشد